Филтри

Продукти

SPRO

ОТНОВО С ШАМПИОНСКА ТИТЛА

 

Дата: 2016-06-06

Фирменият отбор на SPRO по крайбрежен риболов отново спечели шампионска титла и през 2016 година.

Състезанието се проведе в края на април по крайбрежието на Белгия.

Това не се случва за първи път – SPRO печелят златния медал и през 2008 в Montlivet и бронзов в Mimizan. Какъв великолепен резултат за тях и през 2016!

Въпреки лошите условия по крайбрежието на Белгия, екипът на SPRO запази самообладание  и използва опита си в своя полза. По време на тренировките той завърши на шесто място, но по време на официалното събитие подобри резултатите си значително още в самото начало.

След първата част на състезанието екипът на SPRO завърши с 2-ро място, трето във втория и отново второ място в третия гейм. Така че, в общото класиране SPRO сподели  първото място с португалския отбор.

На финала -  четвъртък 28 април - условията бяха идеални за отбора на SPRO.

Използвайки великолепните пръти Tidal Wave в комбинация със ZA Powercaster макарите, състезателите успяха да реализират невероятни замятания.

Отборът успя да даде всичко от себе си в риболова на плитки води и така стигна до второ място.

Сега те са първите квалифицирани участници, които ще отстояват титлата си на световния шампионат във Франция, където и преди са имали успехи.

Целият екип се състои от капитан Ерик Гусенс, Реми Линдхут, Ян Хенекам, Ян Стем, Арян Рийнберг, Ремко Гьоце и треньори Еди и Илонка Рийнберг.

       

Върни До Горе