Филтри

Продукти

ОРОЗОВ И КО ПОЛУЧИ ДИСТРИБУТОРСКИТЕ ПРАВА ЗА БЪЛГАРИЯ НА SAVAGE GEAR

Дата: 2016-11-14

 

ОРОЗОВ И КО ПОЛУЧИ ДИСТРИБУТОРСКИТЕ ПРАВА ЗА БЪЛГАРИЯ НА SAVAGE GEAR

 

С удоволствие съобщаваме на нашите клиенти, че от 01 ноември 2016 получихме изключителните права за дистрибуция на търговската марка SAVAGE GEAR.

Продуктите на SAVAGE GEAR са предназначени за риболов на хищници, като програмата обхваща преди всичко изкуствени примамки, пръти, влакна, аксесоари  и облекло.

Изкуствените примамки, разработени в богато разнообразие от модели и цветове, голяма част от които с детайлна 3D имитация, предлагат цялостно решение и с реалистичните си движения са най-доброто за риболов на хищни риби в солени и сладки води. Не случайно са предпочитани от много риболовци по цял свят. Примамките навлязоха успешно и на българския пазар, затова се радваме, че можем да отговорим на очакванията на нашите клиенти.

Ентусиазираните датчани правят първите си стъпки преди 11 години, моделите си разработват без компромис в качеството на материалите и прецизност в производството. Задължително се ползва и опита на многобройните консултанти - риболовци по цял свят, за да се превърне днес SAVAGE GEAR  в една от водещите успешни марки.

През 2016 SAVAGE GEAR  чества 10-годишен юбилей.

Върни До Горе