Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Продукти

Начало Статии

Статии

УЛОВИ СВОЯ ТРОФЕЙ С HALCO

Защо Halco са по-добрите…

Halco винаги се стреми да бъде на гребена на вълната. Ето какво споделя собственикът на фирмата Бен Патрик: “ Има наистина нещо, което отличава фирмата ни от другите. Ние не правим само маркетингови проучвания, а просто ходим на риба.  Нейл, Тим и аз сме страстни риболовци и след като се върнем от водоемите, имаме много нови идеи за бъдещи продукти. Понякога ни отнема по-дълго време от очакваното и ни струва повече от планираното, но накрая разработваме продукти, в които сме сигурни, че ще бъдат избрани и използвани с желание от всеки риболовец. Води ни единствено страстта към риболова.Друг отличителен фактор е контролът върху собственото ни производство.“

През 2006 Halco спечели  наградата на Международната риболовна асоциация за компания за примамки с най-много световни рекорди в сладки води. През 2007, 2008, 2009, 2013 и 2014 Halco получи наградата AFTA Best of Show за най-добра твърда примамка, както и за най-добър аксесоар за примамки през 2013 г.

През 2009 г. Halco Tackle получи награда за  световен рекорд на IGFA за „примамки с второ място“, а през 2014 г. Halco се класира на трето място като компания за световен рекорд на IGFA за примамки.

През 2017 г. Halco се класира като подгласник в категорията за най-добра нова мека примамка, а през 2019 г. спечели наградата за най-добро ново оборудване на Australian Tackle Show.

През 2016 г. Нийл Патрик, председател на Halco, беше въведен в Залата на славата на IGFA за приноса през целия си живот към  бъдещето на индустрията за любителски риболов в глобален мащаб.

Прочети още →
HALCO Технологии

HALCO Технологии

Прочети още →
Halco Sorcerer 150

Halco Sorcerer 150

Предлагаме ви съвсем накратко основните предимства на SORCERER 150, както и
някои полезни съвети от професионалистите на HALCO.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Водещи продукти