Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Продукти

Начало Марки

Марки

«1»

D.A.M.

D.A.M. - № 1 в Германия, с повече от 140 години опит, пълно риболовно оборудване с оптимално съотношение на качество и цена;

http://www.dam.de/

182
продукти

Halco

Воблерите на HALCO са познати на българския пазар повече от 15 години. Halco Tackle Company е най-големият производител на изкуствени примамки в Австралия. Те доказаха своята ефективност по целия свят. Предназначени са за всякакъв вид риболов. Всички продукти са синоним на невероятно качество, затова фирмата печели редица международни награди.

http://www.halcotackle.com

48
продукти
4
продукти
1
продукти
0
продукти
4
продукти
6
продукти
3
продукти
9
продукти

MADCAT

Ако искате да хванете сома на мечтите си, MADCAT ще ви помогне.

Преди няколко години екипът на DAM установи нарастващ брой риболовци, които се опитват да уловят чудовищни сомове из Европа. Така се стигна до решението, че е необходимо подходящо специализирано оборудване за риболов на сом. Марката MADCAT стартира скоро след това и оттогава се превърна в синоним на някои от най-известните и впечатляващи улова на сом в цяла Европа. Ако искате да хванете сома на мечтите си, MADCAT ще да ви помогне да го постигнете. Създадохме всеобхватна гама, предлагаща въдици, макари, примамки, влакна, аксесоари, индикатори за кълване, палатки, легла, дрехи и цял набор от други принадлежности -  всички проектирани да издържат на суровата битка със сома. Независимо дали ловите от брега, от лодка или друг плавателен съд, MADCAT разполага със специализирани принадлежности, които ви позволяват да раздвижите и подмамите гигантите от дълбокото и да ги качите на вашето място за откачване.

Тъй като MADCAT се появи точно в началото на модерната тенденция за риболов на сом в Европа, марката помогна за оформянето и насочването на този вид риболов, като създаде продукти, които предлагат истински решения на проблемите, с които се сблъскват риболовците. Получихме съвети и от някои от най-креативните и решителни риболовци в тази област и с нашите обединени усилия  MADCAT постига неща, за които една марка, специализирана за сом, може само да мечтае – като спечелване на международни награди на европейското търговско изложение за риболов EFTTEX.

MADCAT продължава да прави иновации и продължава да разширява границите – нашето пионерско отношение помага на всеки риболовец, който използва продуктите на MADCAT. Риболовът на сом не е за хора със слаби сърца – той е за смелите, за амбициозните, за тези, които биха избрали MADCAT.

http://dam.de/en/

16
продукти
6
продукти
0
продукти
30
продукти
20
продукти
0
продукти
2
продукти

PB

6
продукти
4
продукти
5
продукти
4
продукти
15
продукти
0
продукти

Водещи продукти